3 dl. Minimælk, du kan også bruge andet mælk.
75 g. Smør/Margarine.
Det skal du smelte, derefter skal du afkøle det ned. 🙂
6 Æg
450 g. Sukker
Det skal du piske sammen indtil du synes at sukkeret er væk.
Du skal piske i 10 min. Gerne lidt mere. 😀
Ta en skål der putter du:
375 g. Hvedemel
1,5 tsk. Bagepulver
1,5 tsk. Vaniljesukker, der putter jeg så lidt mere i da jeg elsker vaniljesukker. 😀
Derefter blander du forsigtig i det masse du lige har pisket. 😀
Når smørret og mælk er kølet af, hælder du det i det andet. 😀
Derefter hælder du dejen i en form på mål: 25×40.
Men jeg bruger en ildfast fad. 🙂
Varm en alm. ovn op på 220 C.
I ca. 20 min.
Det kan være at den skal have mere eller mindre, an på hvordan din ovn er. 🙂
Efter de 20 min. Skal du tage den ud og prikke den i midten, hvis dejen hænger på gaflen skal du give den 2 min. mere, hvis det ikke er nok skal du give den 1 min. mere. Hvis det ikke er nok skal du blive ved med og give den 1 min. mere. 🙂
Du skal stille den i midten af ovnen hvis den bager meget hårdt skal du stille den en tak mere ned. 😀
Hvis den er gyldenbrun, og den ikke er bagt i midten sæt den en tak ned, og putte noget sølvpapir over den. 😀
Fyld:
190 g. Smør/Margarine
0,75 dl. Mælk, bare det du har hjemme. 🙂
Det koger du.
Derefter putter du
150 g. Kokosmel
375 g. Brun Farin
Når det koger skal du tage det af. 😀
Derefter putter du det på kagen, og putter den i ovnen igen ved 225 C. i en alm ovn.
Jeg lader det kun være i ovnen i 3-5 min, da fyldet godt må være lidt flydende. 😀
Jeg synes at den er god og nem at forstå. Den er os nem og lave. 😀
Jeg laver den tit til min kæreste, da han elsker den. 😀
Men den er ikke sund. HEHE 😀
Hvis i ikke kan forstå den må i meget gerne skrive til mig. 😀
Go fornøjelse med kagen. 😀
Go dag til jer. 🙂
Knuz
Gabi. <3