9/7-2019

Det var godt nok dejlig og kunne få sovet en god nats søvn for det trængte jeg godt nok til, for har bare haft det så træls i kroppen og er bare så træt, men det er desværre ikke ændret sig endnu for jeg er stadigvæk lige så træt som jeg var i går så må se tiden an om det ikke snart bliver lidt bedre. ? 😊

Jeg kom op og skulle jo ud og løbe og jeg frygtede det bare så meget ?, ja det er jo fordi i går der skete det med mine ben at jeg har ondt når jeg løber, men det skal bare løbes væk og prøve og tænke på noget andet. 😊
Vi kom afsted og ja det gjorde så ondt men det var kun når det gik op af så gjorde det ekstra ondt, men når jeg løb ligeud eller ned af bakke så gjorde det ikke nær så ondt, men det er jo os klart for op af bakke skal mine ben jo kæmpe mere for og løbe i den tempo.
😊
Jeg kom tilbage hvor jeg startet og kunne slet ikke forstå at jeg næsten havde slået 1 min af, for jeg følte at jeg holdt flere pauser i dag begrund af med de skide ben ?, men jeg kæmpet åbenbart godt selvom jeg ikke selv følte det.
😊

Vi kom op og jeg skulle bare sidde lidt ned og slappe af, for den varme i dag den har bare slået mig endnu mere ud, men igen løbe i varme det er jo rigtig hårdt for så sveder du endnu mere men det gik og jeg overlevet. 😊
Lidt tid efter der ville jeg gå over til Camilla for det var lang tid siden jeg har været der og jeg savnet hende, men jeg skulle bare være tilbage inden for 30 min for min vask var færdig der ?, men nu må vi se for når jeg tit er over ved Camilla så flyver jo tiden bare afsted for der sker altid en masse derover.
😊

Jeg sagde til Smilla ”om vi ikke skal gå over til Camilla” ?, der løb hun afsted ud mod hendes sele og snor for så er det bare med at komme afsted i en fart, for Smilla elsker og være derover for der er altid så mange godbidder og det er jo bare det bedste. 😊
Inden vi skulle derover kunne vi gå over marken så hun har en mulighed for og tisse osv. Men jeg fik så en god ide ?, det var lang tid siden at jeg har taget nogle billeder af Smilla for nu hvor jeg løber har jeg ikke muligheden for og tage billeder af Smilla for der løber jeg jo på tid, for da jeg gik dengang der kunne jeg jo godt tage masser af billeder af hende for der skulle jeg jo ikke være hjemme inden for en bestemt tid, og det ville jeg jo helst gerne når det er med løb, og ved os bare hvis jeg skal holde masser af pauser fordi jeg skal tage billeder af Smilla så får jeg svær ved og komme i gang igen med løb, for så er jeg ekstra smadret.
😊

Vi kom over til Camilla, og jeg kigget på nogle ben til Smilla for jeg ville genre have hun har noget hårdt og bide i for hendes tænder er begyndt og være lidt grønne ?, og jeg kan ikke børste hendes tænder for når jeg gør det så bider hun mig og gemmer sig under sofaen, og jeg ville ikke bruge magt imod hende for og skal børste dem, så nu har jeg købt to slags ben til hende som jeg ville håbe at hun ville gnave lidt på men nu må vi se tiden an. ? 😊
For den ene ben ville hun gerne have når vi er oppe ved Hanne, så den slags har jeg købt til hende. ?
😊
Camilla hun skulle så til og klippe en hund og der plejer jeg jo og stå og snakke deromme, for Camilla hun kan godt lide selskab og tiden den kan jo os blive lang, når det er nogen timer det tager om og klippe en hund.
😊
På et tidspunkt der skulle Camilla lige om til en anden hund så spurgte hun pænt ?, ”om jeg ikke lige ville nusse ham her for han kan ikke lide og være i buret”, og det ville jeg rigtig gerne for den hund var bare så nusser sød.
😊
Imens jeg nusset den hund der ringet Kasper at nu var han på vej hjem og tiden den har bare fløjet afsted, for jeg skulle have været hjemme for over en time siden ?, men det er jo når man falder i snak så ryger tiden bare afsted som er så dejligt.
😊

Jeg kom så afsted derover fra og der skulle jeg skynde mig hjem, og have det tøj ud af vaskemaskinen og sorteret og derefter i tørretumbleren med resten af tøjet, for Kasper han skulle på toilettet som han plejer når han kommer fra arbejde, så er det bare med og være færdig derude men jeg nåede det sørme os, for da han kom hjem der skulle jeg bare lige hænge det op og det tager jo ingen tid. 😊

Jeg satte mig så og så ”Politiskolen”, for dem er jeg jo i gang med og jeg elsker dem for jeg sidder stadigvæk og griner af dem. 😊
Kasper blev så færdig derude på toilettet og så ville jeg gå stille og rolig i gang med og lave mad, for jeg var blevet godt sulten for jeg spiser jo ikke rigtig når jeg er alene, for jeg tænker ikke så meget over det og sulten kommer mange gange os først ved 16 tiden når Kasper kommer hjem.
😊
Jeg skulle bare lave biksemad for vi skal have ryddet ud i den fryser for der er slet ikke plads til en skid mere, og det er altså bare træls at man ikke kan købe stort ind fordi man ikke har en stor fryser som mange andre har.

Så endnu mere en grund til vi rigtig gerne ville flytte her fra, for det er træls at jeg skal over og købe ind hele tiden fordi at vi ikke kan fryse noget ned.

Da jeg var i gang med maden der var der ikke ret meget biksemad, så ville jeg lave den mini pizza så vi kunne dele den for så var der mad nok til os.
😊

Vi blev så færdig med at spise også snakket Kasper og jeg om noget ?, vi ville over og fange Camilla for da jeg var over ved hende snakket hun om at hun skulle have klippet hæk i aften ?, og det er altså for meget arbejde og stå med alene for det er jo hårdt alt det arbejde hun har til dagligt, og det er jo os meget hårdt for Johan og stå med. 😊
Vi kom derover men til at starte med synes de selv at de godt selv kunne klare det ?, men vi presset på og sagde ”det blev bare i en time og så kører vi igen”, det var okay hvis vi havde lyst til at hjælpe, men det har vi når det er Camilla og Johan for de hjælper os rigtig meget og har os en god støtte i Camilla, så selvfølge ville vi os gerne hjælpe med det vi kan.
😊  

Vi skulle så først ud til Camillas hest som er bare så sød, så den nusset jeg os meget med når den gad for det er ikke altid heste gerne ville nusses så meget med som hunde gerne ville. 😊
Efter vi var færdig derude så gik turen hjem til Camilla og Johan og jeg glædet mig på en måde til og skulle hjælpe, for det er godt til min mave med noget motion og ved jeg kommer til og gå mange skridt når det er havearbejde.
😊
Jeg kan sige jer ”nogen af de grene de var godt nok tunge”, og de ville bare ikke samarbejde med mig og tit var jeg ved og falde på røven for min balanse den er bare ikke for god i tiden, så på et tidspunkt der kom Kasper med et træ ville jeg kalde det og han gik på knæ og spurgte mig ”om jeg ikke ville giftes med ham, for det er da en ordentligt buket jeg ville give dig”, jeg skreg af grin men jeg sagde da selvfølge ”ja” og jeg ville jo selv prøve og løfte det, og der faldt jeg på røven for den er jo så tung det skide træ og der skreg Kasper af grin, men der skete heldigvis ingenting.
😊
Kasper fik så os taget nogle billeder af mig for det ville jeg gerne have for så kan i os se på bloggen hvad jeg hjalp med ?, jeg gik og gik og det var dejligt og hjælpe til og Kasper sagde os til mig, ”med alt det her du har gjort her det har givet mere end det har med den løbetur du har gjort tidligere”, og det er altså helt vildt for alt det her har ikke taget en time om at gøre, og jeg svedet ikke nær så meget som jeg gjorde på min løbetur, men det er jo fordi at jeg bruger min krop mere her end jeg gør på løbeturen.
😊
Vi holdt så en lille pause hvor vi fik noget sodavand og noget chokolade, og det trængte jeg godt nok os til for jeg havde glemt min sutteflaske og det var jeg lidt træt af, men det var der jo ikke noget at gøre ved.
😊
Vi sad så og snakket lidt inden vi skulle gøre det sidste færdig, og vi nåede mere end der var planlagt og ved de var rigtig glade for vores hjælp, for Camillas mor og far var os derude for at hjælpe så det var os derfor at vi nåede så meget på så kort tid.
😊
Efter vi var færdig så gik vi ind og fik noget kaffe, for det trængt de vist til og det var os dejligt og kunne sidde lidt ned, for kunne godt mærke at min krop var ikke vandt til og arbejde så meget. 😀

Vi kom så hjem ved 22.30 og der ville jeg bare se Paradise og jeg skrev jo ude på Facebook at jeg først skrev blog i morgen, for det var selv pen hen for sent og skulle i gang med det nu og det magtede jeg heller ikke. 😊
Efter jeg havde set Paradise der ville jeg lige vaske op, for det nåede jeg jo ikke tidligere og da jeg var færdig med det så ville jeg bare lige smøre Kaspers madpakke og så var det bare i seng for jeg var så træt.
😊

Knuz <3