3/7-2019

Jeg gik bare hurtig i seng i går for jeg var så træt, og kunne slet ikke overskue en skid end bare og sove. 😊
Kasper ringet nogle gange i dag men kunne næsten ikke snakke for jeg var så smadret, så han lod mig bare sove for han synes det var så synd hvis jeg vågnet ordentligt op når jeg var så træt.
😊
Efter middag der kom jeg endelig op, men det var os kun fordi at Smilla hun kom og vækket mig for ellers tror jeg at jeg sov endnu for det er så utroligt at jeg ikke godt snart kan være udhvilet, for det er bare hårdt dette her.

Jeg skulle jo gøre mig klar til løb selvom lige inden jeg skulle ud af døren der regnet det, men jeg ville sku løbe for ved jeg bliver glad bagefter og så får jeg os vand samtidig så kan jeg da blive kølet af. 😊
Jeg skulle os lige gøre Smilla klar, for lille Smilla hun havde gemt sig for hun ville bare sove igen så tror hun havde helt glemt at hun skulle tisse.
😊
Vi kom så ud og det regnet heldigvis ikke mere så der var jeg jo heldigt, og hun fik lov til at tisse og hvad hun nu skulle, for imens hun gjorde de ting der gjorde jeg klar med at indtaste det på mit ud og sætte musik i gang, og så plejer det at passe med at Smilla hun gerne ville med mig igen.
😊
Jeg kom i gang med at løbe jeg havde bare helt glemt hvor hårdt at det er endelig er, men jeg skal bare kæmpe for der er ingen vej udenom, hvis jeg skal håbe på at jeg kan tabe mig så er der ingen undskyldninger selvom jeg prøver og finde dem hver dag, for jeg magter det bare ikke og skal løbe ville hellere bare være herhjemme men ved jo godt så taber jeg mig jo aldrig hvis jeg er så doven.
😊
Vi kom så ned til ænderne og nu ville jeg prøve for en gangs skyld og ikke drikke noget som helst, for har nemlig fundet ud af hvis jeg ikke drikker noget, så får jeg det ikke nær så dårligt end hvis jeg drikker rigtig meget for så bliver kroppen hel underlig, og ved bare ikke hvorfor. ?

Jeg skulle så tilbage og det er der det hele bliver ekstra hårdt for det er jo der at alle de bakker kommer, og synes ikke det er fair at der ned af der kan jeg godt løbe hele tiden og hjem af der skal jeg holde pauser, synes ikke selv at det er helt fair, men jeg må jo bare prøve igen og igen for den rute jeg løber bliver jeg ved med i et godt stykke tid, for den er bare helt perfekt til mig.
😊
Jeg kom tilbage der hvor jeg startede, og i dag der har jeg løbet den 2 min hurtigere og synes det er virkelig flot men har os sagt til Kasper ”jeg bliver ked af det hvis jeg ikke kan løbe den rute lige så hurtigt hver dag, eller bare som jeg gjorde første dag hvor det er 33 min jeg brugte”, men Kasper han kan ikke helt følge min tankegang for han siger ”jamen det er meget and på vejret og hvor meget du har drukket dagen før, hvordan din krop bare har det osv.”, ja ved godt han siger det men bliver bare ked af det hvis jeg ikke kan men nu må vi se.
😊

Vi kom op og gud hvor var det dejligt og se sit hjem igen og bare strække ud og så komme af det våde tøj, og bare komme i bad det har jeg glædet mig til lige siden jeg gik i gang med at løbe. 😀
Da jeg havde været i bad, der satte jeg en maskine over for der var nok tøj til at jeg kunne vaske så det kunne ikke passe bedre når jeg ikke skulle andet i dag.
😊
Jeg er bare spændt på hvordan den vasker nu hvor jeg har slået en masse fra, om den så overhovedet vasker det ordentligt ?, men det kunne jeg først se om 1 time og 30 min om hvordan det er gået. ?
😊
Imens jeg sad og ventet på det, så satte jeg mig til at se ”Sommer” for jeg elsker den serie nu og jeg havde jo heller ikke andet og lave end bare og vente på den maskine kunne blive færdig.
😊
Så der havde jeg jo os muligheden for at tage nogle billeder af mig selv og prøve og lærer hvordan jeg tager billeder, for det ville jeg gerne blive bedre til.
😊

Maskinen den blev så færdig og den havde klaret det så flot, så den program ville jeg bare blive ved med at kører med fremover for det passer lige til mig. 😊
Jeg fik det så sorteret for der er noget der ikke må komme i tørretumbleren, så der plejer jeg jo bare og lægge det hele ud i sengen og så tage det derfra, for det har jeg det bedst med.
😊
Jeg fik så lagt det i tørretumbleren og nu bliver det meget spændende for jeg har jo aldrig prøvet og selv tage det ud når det er færdigt, for når jeg ikke ved hvordan det føles når Kasper siger at det er færdigt, så nu må jeg se hvordan det kommer til at gå. ?
😊
Efter jeg fik det sat over så hang jeg det op der skulle hænges op, og det er dejligt at jeg har den tørresnor for ellers ved jeg ikke hvordan jeg ellers skulle gøre det ?, for når der ikke er så meget plads så går det ikke med et tørrestativ for det ville jeg bare gå ind i hele tiden, for i tiden der går jeg ind i alt og kan ikke rigtig stå på mine ben uden jeg får overbalance og det er virkelig træls.

Jeg så bare videre med det ”Sommer” men efter kort tid der ringet Kasper for nu havde han jo fået fri, og der plejer han jo at ringe for og fortælle hvordan hans dag har været. ? 😊
Jeg fortalte ham så at jeg var i gang med at vaske og det havde gået godt, og jeg os har løbet selvom det var meget svært og komme i gang men jeg gjorde det jo.
😊
Imens vi snakket der sad jeg og spillede på mobilen, for det er sådan noget tænke spil jeg er i gang med i tiden og det er bare så hyggeligt, for de kan virkelig drille mig men så er det jo godt at man kan få hjælp efter noget tid, for ellers ved jeg ikke om jeg har kunne komme så langt som jeg er nu.
😊

Kasper kom hjem og det var dejligt og se ham igen, men jeg lagde mig lidt for jeg fik så ondt i min mave og kunne ingen steder være og det er ret træls, så efter noget tid ville Kasper gerne have hjælp for jeg har solgt noget og den skulle pakkes ind, og det kunne han ikke gøre alene. 😊
Vi fik så pakket den ind og så skulle vi til at ud af døren for vi skulle møde mor og Søren oppe på Mcd, for jeg havde ikke overskud til og skulle lave mad for når jeg har det sådan er det ikke nogen god ide, og Kasper han kunne ikke lave mad for han sad næsten og sov over i hans stol. 😀

Vi kom så op i Løvbjerg for der skulle pakken sendes og hun svaret så ikke ?, og så ville vi ikke sende nogen pakke sådan er det altså, så efter noget tid så sagde jeg til Kasper ”nu kører vi altså op på Mcd også kan vi sku komme tilbage hertil igen, for de lukker jo først klokken 20” så det kunne vi jo godt nå og sende den efter maden. ? 😊
Vi kom så op til Mcd og da vi slukket bilen så skrev hun at pengene var overført og så måtte vi jo kører tilbage, for så skulle den sendes med det samme.
😊
Vi kom så op i Løvbjerg og det var helt mærkelig og sende en pakke det har jeg ikke gjort i flere år, jeg har kun modtaget pakker men det er os det sjoveste for elsker og få pakker kan slet ikke vente når der kommer en besked at den nu er ankommet, for så skal jeg skynde mig afsted for at få den.
😊

Vi kom så tilbage til Mcd og der kunne jeg ikke forstå at mor og Søren ikke var kommet endnu ?, så jeg ringet til dem hvor de blev af ?, jamen de havde sat derinde i 20 min og ventet på os, så vi havde kørt lige forbi Aygoen men igen jeg er os ved at være blind, for der er tit at jeg ikke kan finde vores egen bil hvordan skal jeg så kunne finde andres biler, det er jo logik. 😀
Vi kom så ind og vi fik bestilt og det var dejligt og få noget mad, for det har jeg ikke fået hele dagen så det var vist os på tide.
😊
Vi fik så vores mad og første bid det var bare en rar følelse, så jeg tog det stille og roligt i dag men det gik stadigvæk meget galt og synes det er virkelig træls, for nu hakket jeg jo det ikke i mig dag og så får jeg det stadigvæk så dårligt.

Vi blev så færdig deromme og så kørte vi hjem for jeg skulle jo hjem og mærke det tøj, for nu var den tørretumbleren endelig bleven færdig og jeg var så spændt på hvordan den har tørret ?, vi kom så hjem og det tøj det mærkes meget underligt ?, ”men det var færdigt” sagde Kasper jeg skulle så lægge det sammen men jeg havde ikke så meget overskud til det nu hvor jeg er så dårlig.
Men ved at det skal gøres for ellers bliver jeg bare stresset over det hvis det bare ligger og flyder, og ville heller ikke risikerer hvis det bliver krøllet når det bare ligger.
😊  
Jeg fik så lagt det sammen imens mor stod og snakket, så det var nu hyggeligt nok for jeg plejer jo gerne og have det hele overstået inden der kommer gæster eller inden Kasper kommer hjem, for så ville jeg jo gerne hygge med ham i stedet for.
😊

Mor plaget om, om vi ikke godt kunne gå en tur ?, jo det kunne vi som godt for Smilla havde ikke været ude i 4 timer så det kunne heller ikke passe bedre med tiden, for så behøver hun ikke komme ned før inden nat. 😊
Lige inden vi skulle gå ?, ja der regnet det sørme igen synes ikke det laver andet end og regne eller blæse men nu var det jo kun en gåtur så er jeg jo ligeglad med regn og blæst for det er ikke nær så hårdt end det er når jeg skal løbe. 😀
Jeg skulle selvfølge os lige have billede af det for det gør jeg jo gerne til bloggen.
😊
Smilla mødte så nogle hunde og gud hvor er det bare træls at hun ikke godt kan lade være med alt det gøen jeg prøver og gøre noget ved det ?, men jeg har så fået ad vide at jeg ikke skal råbe efter hende eller rykke i snoren for så styrker jeg bare hende i med det gøen, men det er bare træls og hører på så det er jo klart at men råber men det må jeg åbenbart ikke gøre mere, jeg skal rose hende når hun stopper med at gø så jeg ville prøve og gøre det hvis jeg kan husker det ?, for det er jo klart når det er nye ting man skal så er det ikke altid man kan huske alt hvad man skal gøre, for når man har lavet nogle rutiner så er det jo svært og bryde det mønster men nu ser vi. ?
😊
På den gåtur så begyndte det at regne igen ?, ja der ville mor og Søren stå i læ men det går sku ikke jeg ville bare gerne hjem for jeg havde det ikke godt og kunne mærke at jeg skulle hive efter det vejr, og det skal jeg bare i tiden hvis jeg bare går ture og det er træls for jeg skal jo bruge mange flere kræfter på at trække vejret.

Vi kom så hjem og så kunne de lige nå og få en kop kaffe inden de skulle hjem, for Kasper ville gerne tidligere i seng for i går der blev det for sent, så han var så smadret i dag, så han måtte nødt til at tage en energi drik for og ikke falde i søvn ude på arbejdet, og så er det jo klart han gerne ville tidligere i seng så han måske kan være lidt mere frisk i morgen. ? 😊
De fik så den kop kaffe, og der gik jeg i gang med bloggen for den ville jeg os gerne have overstået for jeg er os selv træt og ville gerne se Paradise klokken 22, for så er det sengetid lige efter håber jeg da. ?
😊
For der er jo tit jeg siger det, og så bliver det langt senere for så er det jo lige hyggeligt og se den serie eller film og det er bare ondsvagt at jeg ikke godt snart kan lærer af den fejl, men det gør jeg nok en skønne dag når det bliver for meget. 😀

Knuz <3