13/7-2019

Kære alle. 😊
Jeg har en lidt trist nyhed til nogen af jer der læser med her til dagligt. ?
😊
Jeg har valgt og holde en lille pause med bloggen ?, og det er der nogen grunde til som jeg ville prøve og fortælle jer her.
😊

Den ene er fordi jeg har det rigtig svært med alle de trælse tanker jeg går rundt med ?, jeg har ikke rigtig kunne sove her de sidste par dage, og her i nat måtte jeg nødt til og lægge med en varmedunk bare for og kunne sove ganske lidt, og det er rigtig svært og få en hverdag til at fungere når jeg har alle de smerter i tiden, ja det er meget i perioder jeg har rigtig mange smerter hvor jeg ingen steder kan være, og andre tider så er det lidt smerter men hvor jeg stadigvæk skal have hjælp fra Kasper.

Lidt noget andet er med at jeg er begyndt og træne og det er for hårdt for mig i tiden, i tænker nok gud faders bevares løb haha kan hun ikke klare det ?, jo løb kan jeg godt løbe men alt det efter at kroppen er bare så træt og kan ikke rigtig overskue og skal over og købe ind bagefter og lave mad, det er os derfor at mange af de her dage har vi levet så usundt og det har givet mig bagslag ?, for løb har været godt men jeg har overhovedet ikke tabt mig nej nej jeg har taget på i stedet for, og det har gjort mig så ked af det at jeg føler at det hele bare kan være lige meget, for jeg havde troet at når jeg løb så kunne det hjælpe med maden men nej det gjorde det så ikke.
Jeg synes ikke nej at jeg har spist for meget for jeg har tænkt over hvor meget mad jeg spiste, og Kasper har sagt hver gang hvad for noget mad jeg skal have så der er tænkt over det.
😊

I tænker nok bliver bloggen nu fjernet ?, NEJ det gør den ikke bloggen ville lægge ude som den plejer, og i er meget velkommen til at komme ind og kigge på de andre ting jeg har skrevet hvis det lyster. 😊
I kan måske os læse tilbage fra min fortid hvorfor jeg fik min pension ?, og alt sådan noget.
😊
Hvis i har noget som i gerne ville have jeg MÅSKE kunne skrive om må i meget gerne skrive til mig over Facebook.
😊
Det kan måske godt være at jeg skriver blog en gang imellem hvis der er noget jeg godt kunne tænke mig og dele med jer ?, men det er ikke hver dag der kommer noget ud men det kan i se via min Facebook.
😊
I skal tænke på at i nok godt kunne læse at jeg er meget ærlig i hvad jeg skriver, og det har os hele tiden været meningen at det hele bare skulle komme ud, for det nytter ikke noget med at jeg kun skriver de gode ting der sker og ikke de dårlig ting der sker, for sådan er det jo og leve det kan ikke være en dans på roser.
😊
Jeg håber at i gerne ville læse med igen når der kommer noget spændende ud igen. ?
😊

Go dag til jer. 😊
Go ferie til jer der er så heldig med det.
😊

Knuz & Kyss fra mig og Smilla. 😊 <3