11/7-2019

Det var så endnu en nat med smerter og gud jeg hader det seriøst, det er ved og pisse mig så meget af for jeg får bare ingen søvn, og jeg vender og drejer mig hele tiden.

Jeg kom op der til middag og i dag der ville jeg prøve og løbe uden Smilla, for og se om jeg kan løbe bedre ? eller om det er det samme når jeg har Smilla med. ? 😊
Da jeg kom ud af døren gud Smilla så fornærmet ud men forklaret hende at mor lige skulle løbe først og så kan du komme ud ?, hun lagede sig bare hen igen for at sove videre så mere var mor ikke værd. 😀
Jeg kom afsted på min løb og gud jeg var så smadret og mine ben ”av av” siger jeg bare.

Men i dag der skulle jeg bare give mig alt det jeg kunne og tænke positivt selvom det er lidt svært når man har ondt, men jeg følte faktisk at det var mere dejligt og løbe uden barnevogn for mine arme de er ikke så døde som de er når jeg har barnevognen med. ?
😊
Jeg holdt stadigvæk lidt pauser men det var faktisk ikke ret mange i forhold til når jeg har barnevognen med, for i dag der kunne jeg løbe den på 29 min og gud jeg var så stolt af mig selv.
😊
Hvor normalt jeg løber den på 30-31 min.
😊
Og tænkte det kunne bare ikke passe for det var det mest trælse vejr jeg løb i for det styrket ned med regn, og jeg tænkte nej nej jeg skal bare hjem nu for ellers bliver jeg sku da syg, så tror det var derfor jeg gav mig ekstra.
😊  

Da jeg kom hjem der var Smilla glad for at se mig, og det var bare ind for og aflevere den bånd jeg har rundt om min arm og så i snor med hende og så ned på marken, men da vi kom ud der ville Smilla ikke med alligevel og det var nemlig fordi at det regnet og det hader Smilla som en gal, og jeg synes det er så sødt at når hun får hovedet ud og hun kan mærke det regner så bakker hun bagud, men det nytter ingenting for hun skal ud. 😊
Imens hun tisset der tog jeg lige nogle billeder, og da jeg var i gang med det så hørte jeg gøen af Smilla og kigget mig tilbage der kom så en hund ?, og gud nej så får hun ikke gjort en skid for når der går en anden hund nede i den anden ende af marken så står Smilla bare og gøer, og det pjat det gider jeg bare ikke så jeg tog hende i snor og sagde ”så Smilla nu gør du dig altså færdig nu, for mor hun skal altså have andet tøj på”, og tror hun var ret ligeglad med det for hun kigget bare mærkeligt på mig, men hun blev da endelig færdig så jeg kunne komme op i bad.
😊

Da jeg kom op ja der gik jeg i bad og derefter der ville jeg ind og se ”Paradise Hotel”, ja det er sæson 11 jeg er i gang med for den har jeg aldrig set før, og fordi jeg gerne ville se den er fordi at Fie hun var med i den og så ville jeg gerne se den, og der er os nogen jeg godt kan genkende fra i dag der stadigvæk er populær, og det er dejligt og se hvordan de rigtig spiller inde i ”Paradise” som de ikke gør i dag. 😊

Lidt tid efter der kom Kasper hjem og han skulle skyde sig og blive færdig for vi skulle over til Camilla klokken 16.30, for Smilla hun skulle klippes og der ville Kasper gerne med over, og os fordi at jeg ikke er glad for og stå deromme når Smilla skal klippes ?, for når hun hyler op altså Smilla så bliver jeg bange og giver et hyl fra mig af og det går bare ikke for så styrker jeg Smilla i og gøre det.
Nå vi kom derover og jeg gik derom for Camilla var ikke helt klar endnu, men jeg elsker jo os bare og stå deromme og snakke med hende så jeg har masser af tid, for hun lukker jo først klokken 17.30 så for mig der kunne jeg godt stå derover indtil hun lukker.
😊
Men hun fik så tid og jeg gik med det samme, og det var Smilla ikke helt tilfreds med for hun ville gerne kunne se sin mor men det går ikke når Smilla pylre for meget når jeg er der.
😊

Vi skulle så videre op på Mcd ja vi er sku for klamme, men jeg kunne ikke nå og lave aftensmad når jeg os skal videre og Kasper skal hjem og hygge sig. 😊
Vi kom derop og Smilla hun kunne godt sidde ude i bilen i dag for det er jo ikke varmt udenfor så det gjorde jo ingenting.
😊
Vi fik så bestilt og gud jeg glæder mig til at få mad, og imens vi sad og ventet på det så viste Kasper mig nogle rutsjebaner man kunne prøve i andre lande ?, ja det kan jeg godt sige jer ”dem kommer jeg aldrig op i, for da jeg sad og så dem ja der sad jeg næsten og brækket mig og min mave den vendte sig bare fuldstændigt”, men det er fordi at jeg kan sætte mig ind i hvor klam det er og hvor meget jeg ville føle at jeg døder, og jeg kan slet ikke når det går om på hovedet for jeg er sikker på at jeg døder af det og de seler de springer.

Ja ved godt at det er testet i hoved og røv men der kan godt ske ulykker, så derfor holder jeg mig til dem der ikke kommer om på hovedet.
😊
Vi fik så vores mad og det skulle bare gå rigtig stærkt for jeg skulle snart afsted igen, og det var ikke helt meningen at vi skulle spise så hurtigt for jeg ved bare at jeg får sådan ondt i min mave, men den kunne jeg ikke tage hensyn til i dag desværre.

Vi kom derfra og Smilla var glad for det mad jeg havde med ud i bilen ?, for jeg kunne ikke spise mine nuggets så hun fik lige en. 😊
Som i kan se på billedet længere nede der spiste hun den på liv og løs.
😊
Vi kom så hjem og jeg skulle sætte Kasper og Smilla af for jeg skulle videre ned til min mormor ?, ja det er fordi at mor og Søren er nede for og klippe hæk og så synes jeg lige at jeg ville kigge forbi.
😊
Da jeg kørte der var det helt vildt mærkeligt at jeg selv skulle køre ?, for det er ikke så tit mere jeg gør det for jeg har altid Kasper med, og synes det er bedre at han kører i stedet for mig ? og det er fordi at jeg ikke kan lide hvis han retter på mig, og synes heller ikke om det hvis det er nye steder vi skal hen for så stresser jeg helt vildt meget over det og det går bare ikke.

Imens jeg kørte derned der hørte jeg højt musik og gud det var dejligt og bare kunne selv bestemme sin musik, for det kan jeg jo ikke på samme måde når Kasper er med i bilen for der tager jeg jo hensyn til ham ligesom han os gør til mig, når jeg ikke kan lide alt det rock pjat for det er intet og gøre med musik men det synes han meget om og det er jo hans smag, bare jeg kan blive fri for og hører på det, det samme har han os over for mit musik så derfor er det dejligt og kører alene. 😊

Jeg kom derned til min mormor og det var da dejligt og se hende igen, bare ikke min mor for det første hun spurgte om var ”hvorfor er Smilla ikke med”, og jeg magter bare ikke og skal sige det hver gang ”men Smilla har altså et hjem og der hygger hun sig meget godt”, og det er os kun godt at Smilla hun er sammen med sin far for det er ikke så tit at de er alene sammen og det er dejligt at de os kan bruge tiden sammen, i stedet for at jeg hele tiden kalder på Smilla så kan Kasper os snakke og hygge med hende. 😊
Nede ved mormor der sad vi bare og så noget tv og snakket så det var fint nok, og kort tid efter der fandt hun noget kaffe og kage frem og det var dejligt, for den fuglerede og noget æble agtig det smagte bare så godt, ja ved godt at det ikke er sundt men jeg skal jo løbe igen i morgen og der er jeg os lidt mere aktiv, men det hører i om i morgen hvad jeg skal der. ?
😊
Efter jeg havde spist det så ville jeg hjem af, for Kasper han skal jo snart i seng og jeg ville jo os gerne hjem og hygge lidt med ham men der er jo os bloggen der skal skrives.
😊

Jeg kørte hjem af og der snakket jeg med Kasper for det gør jeg mange gange når det er ved og være mørkt, for så føler jeg at det er lidt træls og køre bil men har aldrig været glad for mørke desværre, men Kasper han elsker og kører i mørke for han føler at tiden den går hurtigere og turen går hurtigere hjem af, men det synes jeg bestemt ikke når jeg kører alene for der føler jeg at jeg aldrig kommer hjem, men jeg kører samme fart men er ikke glad for det, men jeg skal jo ikke sænke trafikken for det, for det kan os være farligt når der kommer nogen bagved mig hvis jeg kører langsomt, og det ville jeg ikke være skyld i hvis nogen de kører op i røven af mig, hvis jeg ikke har overholdt den fart man nu skal. 😊

Jeg kom hjem og der var en hund der var så over lykkelig for og se sin mor, og det er bare så dejligt selvom jeg tror en gang imellem at hun kommer til skade ?, for oppe i sofaen der smider hun sig bare og triller rundt og jeg har været ved og gribe hende for hun næsten trillet ud over kanten af sofaen, og det er ikke særligt smart for så kan hun jo komme til skade ved det.
Men Smilla hun tænker jo ikke så langt hun ville jo bare så gerne sige ”Hey”, og nusses med men det er os dejligt med sådan en velkomst.
😊

Jeg gik så i gang med bloggen for der kommer jo snart ”Paradise”, som der er så spændende i aften for jeg har næsten gættet det hvad der sker ?, og jeg håber at jeg har gættet forkert for synes det er synd for dem personer der ryger ud hvis jeg har ret. ?
Men det kan i hører om i morgen om jeg havde ret ?, hvis jeg altså husker og skrive om det for jeg er meget glemsomt i tiden. 😀  

Knuz <3