Til 8 pers
Dej:
185 G Digestive (Kiks)
45 G Sukker
1.5 Tsk Stødt Kanel
80 G Smør
Fyld:
250 G Flødeost Naturel
90 G Sukker
2 Pasteuriserede Æggeblommer
1 Spsk. Hvedemel
1 Tsk Vanilje Sukker
Skallen Fra 1 Citron Og Saften Herfra
1.5 Æggehvide Pasteuriseret
Glasur:
1 Dl Cremefraiche
Fremgangsmåde:
Knus Kiksene Og Bland Dem Med Sukker, Kanel Og Smeltet Smør.
Dæk Bunden Af En Tærteform, Ca. 24 Cm I Diameter, Med Blandingen.
Bag Bunden Ca. 5 Minutter ved 175 grader C. Alm. ovn.
Rør resten af Sukkeret Og Osten Sammen.
Del Æggene I Blomme Og Hvide. Rør Æggeblommerne I
Ostemassen Og Pisk Æggehviderne Til Hårdt Skum. Rør Mel, Vanilje Sukker, Citronsaft, Reven Skral Og
Til Sidst De Piskede Æggehvider I Ostemassen.
Hæld Dejen I Tærteformen Og Bag Den På Midterste Rille Ved 175 grader C. Alm. Ovn I Ca. 50 minutter.



