Boller

Jeg fandt ud af kl 21.45 at jeg vil bage boller. 🙂

Den opskrift jeg bruger er nem at forstå og meget nem og lave. 😀

Du skal bruge:

50 g. Gær

8 spsk. Vand.

Det skal du røre sammen. Vandet skal du bruge fra vandhanen og vandet skal være ca 30 C.

Derefter:

3 dl. Letmælk, men jeg bruger minimælk.

6 tsk. Sukker

0,75 tsk. salt. Jeg putter det salt i jeg synes der skal i.

0,5 dl. Olie

Jeg putter os Vaniljesukker i elsker nemlig vaniljesukker.

800 g. Hvedemel. Der putter jeg kun det mel i jeg syntes, da jeg har dejen lidt klistret, for jeg synes at bollerne bliver dejligst. 😀

Det skal du blande sammen i en skål, når du synes at dejen hænger lidt sammen, skal du tage det ud på bordet og ælt det sammen. 😀

HUSK at dejen skal være lidt klisteret. 😀

Når du synes dejen er som den skal være, skal du rulle den ud som en pølse og skære dem ud til nogle boller. 🙂

Stil dem på en bageplade med håndklæde, i 20 min  😀

Inden du putter dem i ovnen skal du pensle dem med æg, da de bliver så flotte brune. 🙂

Derefter putter du dem i en alm ovn ved 225 C. i 14-16 min.

Stil dem i midten af ovnen.

Hvis din ovn bager hårdt skal du stille dem i en rille ned af. 😀

Hvis de 14-16 min. ikk er nok skal du give dem 2 min mere, hvis det ikk er nok så 1 min mere osv. 🙂

Hvis din ovn er god skal du ikke give dem 14-16 min. 😀

Du skal tjekke ved dem hele tiden. 😀

Når de er lidt kolde skal du putte dem i en pose, men ikke for mange af gangen. 😀

Håber at i kunne forstå den opskrift, ellers må i meget gerne skrive til mig. 😀

God fornøjelse med bagning. 😀

Mange knuz

Gabi. <3