19/6-2019

Kæft jeg var smadret da jeg vågnet for de har larmet så meget, og nu hvor jeg først sov så sent så hjalp det overhovedet ikke at de ikke kunne lade være med at banke på døre og gå ind i døre osv. Kæft det var træls jeg var virkelig ved og gå ud og råbe af dem for de arbejder ikke stille.
Jeg stod så op til sidst så jeg kunne skrive blog for hver gang jeg var ved at sove så kom der larm igen, men det var os godt at jeg var gået i gang, for da jeg var færdig med bloggen som der ikke tog så lang tid så satte jeg mig til at se ”Sommer”.
😊
Så banket det på døren og nogen sagde ”Hello”, og jeg råbte bare ”NO” og så åbnet døren så var det sku Kasper der allerede var kommet hjem, klokken var ikke mere end 13 og nøje det var da dejligt at han kom hjem for så kunne vi da nå en masse i dag.
😊

Da han var færdig og jeg os var klar så kunne vi tage af sted for vi skulle jo om efter bilen i dag, for den var færdig så det glædet vi os så meget til. 😊
Vi gik og gik og pludselig sagde Kasper ”skat den GPS her på mobilen den tror vi går baglæns”, jeg sagde ”jeg går sku da forud ikke bagud så nu stopper den mobil ring ind og klag”, ja men til sidst da fandt vi da bilen og nøje hvor er den bare flot det var helt mærkeligt og se den igen, for jeg kunne næsten ikke genkende den og det er altså lidt sjov, for jeg gik og kigget rundt og kunne ikke finde den og så stod jeg lige ved siden af den. 😀 Ja jeg har åbenbart ikke så god syn mere, og jeg kan heller ikke så godt huske mere det hele er da ved at falde sammen. 😀
Vi fik så betalt og det blev i Danske kroner 1250,- og det er sku meget billigt så må vi bare håbe at det kommer til at holde hjemme i Danmark for vi giver ikke så mange penge derhjemme.
😊

Vi kørte så for vi skulle ud i Lidl efter sodavand og ja Kaspers chef havde sagt at trafikken var lidt slem. ? 😀 Slem det var ikke ordet for og kører 20 km det har taget 1 time og 45 min vi var seriøst ved at dø det eneste fornuftig var at bilen kunne køle for ellers var vi da stået af, for der var 35 grader udenfor. 😀 Men vi ville i Lidl og vi kunne heller ikke vende om for der var ikke ret meget plads og gi af, så det er bare tålmodigheden der skal spille ind her, selvom det er meget svært.
Vi kom ud i en by, men vi skulle være meget længere ude men det opgav vi selv pen hen så der hvor vi kunne vende så vendte vi om og tog den Lidl vi så, men fordi vi ikke tog den var fordi der var så mange biler og vi kunne ikke rigtig komme derind.

Men vi kom endelig ind i Lidl og der var ikke ret mange mennesker og det var altid positivt, men vi kunne så kun få 8 flasker Pepsi Max, men så da Kasper tog fat i den så var der flere af dem nedenunder og ja Kasper kom på arbejde for de var tunge og de stod inderst.
😊 Så jeg gik ud efter en vogn og så begyndte han og få de Pepsi fisket ud. 😊
Vi fik så betalt og kom ud i bilen med dem, og Kasper synes det er sjovt at han næsten ikke kan se mig inde i bilen og det er da os lidt sjovt.
😊

Vi skulle så ud i det trafik igen det var håbløst og vi kunne ikke kører ret stærkt, så man lærer hvordan ens kobling er og det er jo os fint nok selvom det er meget hård ved koblingen. 😊
Vi kom så ind imod Stettin igen og så kunne vi begynde forfra med de lange køer, for vi skulle ud i et center efter de varer vi skulle have for i morgen har jo alt lukket så det kan ikke vente til i morgen.
😊
Gud jeg følte at det tid vi har brugt i kø at vi nærmeste kunne se Danmark for det var virkelig slemt.
☹ For når man tror der er plads så kommer der en bil og ville ind, og her hvis du ikke giver plads så presser de bare og kører ud foran dig så her skal man være meget ops med trafikken. 😊

Vi kom så ud i det center og vi startet med at handle de ting vi skulle have, for det var ikke ret meget her og det var skønt, så skulle vi over i det andet center som der lægger lige overfor og det var jo dejligt nok. 😊
Fordi jeg skulle derover var ?, fordi jeg gerne ville have nogle blødere næse puder i for de gør ondt og have på de her solbriller og ville ikke betale prisen hjemme i Danmark for ved de skal næsten ikke have noget for det her.
😊 Så vi prøvede den ene butik de kunne ikke Engelsk og det var håbløst og forklare dem hvad det var selvom vi viste dem hvad det var vi mente ?, de troede at jeg ville have taget en syns test nej forhelved jeg ville have andre puder i. 😀
Så vi prøvede og gå rundt derude for der må sku da være en anden brille butik og det var der heldigvis os og de kunne gøre det, og det var dejligt.
😊
Vi skulle så til at betale og de ville ikke have kort kun mønter og det har vi jo ikke det er jo kun Danske kroner ?, så den ville de gerne have for det synes de der var meget skægt at have sådan en.
😊

Vi fandt så det sted hvor de har de gode durumer og det ville vi gerne have igen. 😊 De forstod så nogen lunde Engelsk og det var altid en ting. 😊 Jeg kunne næsten spise min durum i dag for jeg var sku os blevet meget sulten, men ved ikke om det er fordi vi har gået så meget at sulten kom på. ? 😊 Kasper fik så en box i dag og det så os lækkert ud. 😊  

Da vi var færdig så ville vi tilbage til Stettin for vi ville gerne have den kaffe der, og vi troede yes så var alt trafikken blevet dæmpet igen ?, ja det var den så overhovedet ikke den var faktisk blevet værre nu og klokken var altså 19 om aften så folk må jo snart være kommet væk. ☹ Så igen kø og atter kø det var bare lort.
Imens vi kørte i kø ringet jeg til mor så hun kunne se alt det hernede for der er jo stadigvæk nogle ting man kan kigge på, og det er da os spændende alle de ting her i Polen.
😊

Vi kom så tilbage til hotellet og der ville vi gå hen og få den kaffe, for det trængte vi godt nok til og det er os hyggeligt og sidde udenfor når det er så dejlig lun og bare kigge på alle de mennesker der farer rundt som en gal. 😊 På et tidspunkt så kom der bare larm og vi kigget rundt og kunne fandme ikke forstå hvad det var ?, det var så brandbiler og gud hvor det larmet, vi sagde os ”selvom hvis vi hørte højt musik så kunne vi sagtens hører dette her”, men det var da spændende og se også så vi os en politibil der har gitter for og os på forruden, men vi er blevet enig om det er hvis folk kaster med ting så rammer det jo ikke dem hvis de smadder den forrude for så kan den jernplade jo tage slaget ret smart fundet på. 😊
På vejen hjem der skulle vi over vejen sjovt nok, men der gik jeg og snakket med Kasper og kigget ned i jorden for jeg skal jo passe på at jeg ikke går ned i huller så tog Kasper fat i min arm og sagde ”løb forhelved”, så var vi gået over de skinner men der kom altså en sporvogn som vi overhovedet ikke havde set og de stopper ikke for en der må man sku løbe og de dyttet efter os. 😀 Kæft et chok jeg fik mit hjerte den kom op i halsen på mig, og jeg ville prøve og løbe men jeg blev helt stiv men heldigvis vi nåede da over.
😊  

Vi kom så tilbage til hotellet og der ville jeg så skrive bloggen for så slipper jeg for det i morgen tidlig når vi skal hjem af, måske hvad der sker i morgen kommer måske ind i morgen aften det er an på hvornår vi er hjemme i morgen, for hvis det er lange køer som sidste gang så er det meget lang tid det kommer til at ta. 😀 Så har Kasper og jeg os sagt så døder vi og bliver i meget dårlig humør for det er altså bare nedern og ikke rigtig komme nogen vegne for man bliver altså mere træt når man ikke kan komme frem af, for man kan bare se tiden blive længere og længere men sådan er det jo bare. 😊

Ja der er ikke skrevet ret meget i dag, men vores tid er jo bare været mest været kø og atter kø og der sker jo ikke så meget. 😊

Knuz <3