4/7-2019

Det er godt træls at vi ikke godt snart kan få noget bedre vejr, for man bliver sku da helt deprimeret af dette her for hver gang man gerne ville gå eller løbe så er det bare træls vejr.

Kasper ladet mig sove i så lang tid som jeg overhovedet kunne, så han ringet som han plejer men han snakket ikke i så lang tid for han ved når jeg er så træt ville jeg bare gerne sove. 😊
Jeg kom op over middag selvom det er svært for kroppen siger bare ”nej” den ville bare gerne have ro og hvile, men jeg er nødt til og tage mig sammen og kæmpe for dette her nu for jeg ved når jeg har løbet er jeg så glad for mig selv.
😊
Jeg gjorde mig klar og gjorde os Smilla klar for hun skal jo med, for ellers tror jeg bare at Smilla ville blive lidt ked af det hvis jeg ikke tog hende med.
😊

Vi kom ud men da jeg skulle til at sætte uret i gang så havde jeg sku glemt mit ur og det var ikke så smart, for min mobil den har jeg jo ikke på mig og så kan den ikke tælle de kalorier som jeg har smidt af mig på denne tur, for den tager bare tiden og det er bare lidt træls for så får jeg ikke det samme ud af det hvis jeg nu havde husket det ur. 😊
Jeg løb og løb alt det jeg kunne, jeg fik bare publikum for der var nogle der arbejdet rundt omkring der hvor jeg skulle løbe og de kigget noget på mig, men tror mest det er på mine patter for de hopper helt vildt selvom jeg har den sport bh på, men igen det er jo os mænd vi snakker om her de har sku kun det i hovedet.
😊
Jeg kom ned til ænderne og jeg skulle lige ned på hug for ellers tror jeg sku at jeg var falden i stedet for, for jeg har bare ingen pust jeg løber med åben mund men det er bare så hårdt dette her, men jeg er glad for jeg gør dette her i hverdagene for i weekenderne der springer jeg over for så kan jeg holde pause der.
😊
Jeg skulle jo løbe hjem af nu og der begyndte det bare og pisse ned og det var bare nedern dette her, men på den anden side så blev jeg os kølet lidt af for sveden den havelet bare ned af mig, og det er dejligt nok for så er det tegn på at jeg gør det godt.
😊
Da jeg næsten kom op til gravhøjere der stod der nogle mænd og arbejdet, og der råbte nogle af dem ”go røv og store patter du har dig der”, og synes virkelig at det er grænseoverskridende for synes ikke man kan være det bekendt men igen det er mænd vi snakker om hvis de kan få opmærksomhed der så er de jo glade, men det får de ikke af mig for jeg løb bare videre og tænkte fuck dem få jer dog et liv i stedet for.
😊
Jeg kom tilbage der hvor jeg startede og Smilla var bare glad for at hun måtte komme igen ud at tisse, for tror kun at det er det hun venter på, på hele turen at det er bare og skal tisse.
😊
Da jeg skulle stoppe den tid på min mobil der har jeg løbet den rute 20 sekunder hurtigere og gud jeg blev glad, for jeg troede ellers at jeg har været langsom i dag begrund af regn og blæst men det har jeg så åbenbart ikke, så yes.
😊  

Vi kom op og der skulle jeg jo i bad, for jeg var så våd og mit hår det driller bare når jeg er ude at løbe for mit hår det bliver bare så mærkelig af det ?, så jeg tror næste gang at når jeg skal til frisør at jeg ville spøge dem om ”om det ikke er en god ide og få tyndet ud i mit hår, for når det driller så meget når jeg løber” ? men nu må vi se om jeg husker på det næste gang, for der er noget tid til inden jeg skal til frisør igen. 😊
Da jeg var færdig ude i badet der ville jeg sidde og hygge mig lidt med ”Sommer”, for nu er jeg jo snart færdig med den serie så jeg kan komme i gang med at se en anden serie. ?
😊
Imens jeg så ”Sommer” der hørte jeg lige noget musik for det gjorde jeg ikke på turen, for synes det er træls når de falder ud af mine øre hele tiden, for så skal jeg hele tiden prøve og få dem ordentligt sat i igen og når man sveder er det lidt svære synes jeg.
😊

Kort tid efter der ringet Kasper for og fortælle at han endelig har fået arbejdstøj og jeg blev så glad på hans vejene, for så slipper vi for og selv skal ud og købe tøj og noget af det tøj han har brugt ude på arbejdet der er kommet huller i, og jeg er ikke glad for at han skal gå i hullet tøj for det ser altså ikke så pænt ud selvom Kasper han er ligeglad med det, for han går bare i det og det ville jeg altså ikke have. 😊
Kasper han skulle til at dreje af ind mod Vinderup og der skulle jeg til at gøre mig klar for vi skulle op i Lidl, for der er billigere energi drik og de er faktisk meget gode så det er bare med at købe stort ind når de er billige.
😊
Da jeg kom ud der regnet det heldigvis ikke og det var jeg taknemlig for, for synes det er så træls og gå i regnvejr, jeg synes det er okay og løbe i det for så kan det hjælpe med sveden men ikke når jeg skal gå der kan det godt lade være med at regne.
😊
Jeg var næsten ved at være henne ved Lidl og der begyndte det endnu engang at regne og gud hvor er det bare nedern, jeg havde lige troet at jeg godt kunne nå og gå den tur uden regn men jeg skulle ikke lige snydes for det.
😊
Kasper kom og det var dejligt at se ham igen, og så gik vi ind og fik det købt for jeg manglet os lige noget mælk til maden, og det kunne jeg jo ligeså godt købe i Lidl i stedet for at jeg skulle til at gå over i Fakta for det.
😊

Vi kom hjem og der kunne jeg stille det på plads, og så kunne jeg os se hans nye arbejdsbukser for det havde jeg glædet mig meget til. 😊
De er flotte de nye bukser men det er noget mærkeligt stof det er lavet af, men nu må jeg se når jeg får dem vasket hvordan de så føles. ?
😊
Jeg satte det ”Sommer” i gang for så skulle jeg til at lave mad, for det er jo Torsdag i dag så det betyder at det er skydning i dag og så skal vi jo spise tidligere end vi normalt gør, for jeg skal jo have vasket op osv. Inden jeg kan kører nogen som helst steder hen.
😊

Jeg gik så i gang med maden og det er godt nok lang tid siden at jeg har lavet mad derhjemme, for det har jo været Kasper de sidste par gange ellers var vi jo ude at spise, så det er dejligt og være i gang igen. 😊
Så i dag der stod det på lasagne for det var Kaspers ønske for han synes det var lang tid siden at han har fået det synes han, så det gik jeg med til at jeg skulle lave for jeg havde ellers planlagt biksemad men han ville så gerne have det lasagne så han fik hans vilje.
😊
Det blev så færdig og jeg var os blevet godt sulten så det kunne jo ikke være bedre at maden blev færdig, det smagte bare så godt og havde helt glemt hvor godt det lasagne endelig smager.
😊
Smilla sad og tikket som hun plejer så i dag der kunne hun godt få lidt mad, for det kan hun godt tåle i hendes mave bare at hun ikke får ret meget så går det.
😊

Jeg fik vasket op, og derefter der satte jeg ”Sygeplejeskolen” på, for det var godt nok lang tid siden at jeg har set den serie og begyndte faktisk og savne den. 😊
Det er helt mærkeligt og se hende der hele tiden er så sur hende der spiller med i ”Badehotellet”, for i ”Badehotellet” der er hun hele tiden sød og forstående der er hun bestemt ikke i ”Sygeplejeskolen”, så det er lidt specielt og se på.
😊
Imens jeg sad og så det der begyndte jeg at skrive på bloggen for så kan jeg blive færdige tidligere i dag, for når jeg er så træt i tiden er det godt og begynde tidligere end jeg plejer for så kan jeg slappe af senere i aften.
😊

Vi skulle så til at afsted for vi skulle jo ned for at skyde, og der tænkte jeg hvorfor ikke skrive dernede for så kan jeg da få tiden til at gå for tiden den kan godt blive meget lang når man bare sidder og glor ude i ingenting, for jeg ved ikke hvad jeg skal snakke med dem om ?, for de ville kun snakke om våben det er os i orden men det kan jeg ikke rigtig snakke med om når jeg ikke er glad for våben i forvejen, så er det ikke et sjovt emne for mig. ☹
Normalt tager det en time for Kasper om at skyde sådan en kasse af, og det kan jo godt være lang tid og bare skal sidde og kigge så enkel sidder jeg og skriver blog eller ser film for så går tiden jo hurtigere. 😊
For i dag der kommer mor og Søren jo ikke for der er jo ikke så meget tid tilbage når Kasper er færdig, inden han skal i seng så derfor har vi aftalt at vi ikke skal ses mere om Torsdagen. 😊  

Jeg var så færdig med at skrive det jeg kunne, så ville jeg sætte mig til at se film så poppet der en besked op ?, at Kasper havde sendt mig et billede og jeg tænkte hvad søren er nu det for skyder han ikke ?, han sendte mig et billede hvordan den fine æske ser ud med de patroner i, for han synes det er nemmere nu og få de patroner op end det var før så det er jo dejligt at hans plan lykkes. 😊

Vi kom så hjem og ja jeg ville sku i bad igen, for jeg frøs og så er det os hyggeligt og være i det varme vand og samle tankerne. 😊
Men inden jeg kunne det så skulle jeg lige lægge det tøj sammen, for så hænger det ikke mere og fylder og det var jo os tørt.
😊
Efter jeg var færdig ude i badet så ville jeg skrive bloggen færdig og så står det på hygge resten af aftenen, inden det hedder sengetid for jeg skal nemlig tidligere op i morgen ?, men det hører i om i morgen hvorfor. ?
😊

Knuz <3