2/7-2019

Kæft en meget mærkelig morgen ?, Kitty hun løb rundt som en der havde fået en raket i røven og jeg tænkte hvad har hun nu gang i ?, så jeg tjekket vores overvågning og jeg kunne ikke komme ind og jeg tænkte hvad fuck fanden sker der nu her ?, jeg skrev til Kasper for det var næsten inden han skulle møde så det kunne jeg jo godt nå. 😊
Han ringet så og sagde ”ja hele vores netværk er gået ned så det betyder os at Plex osv. Det duer ikke derhjemme”, det var bare det værste der kunne ske for så er jeg jo lost her hjemme for det kører jo hele tiden.

Han bedte mig så om at gå ind og slukke for begge ruter og starte dem op igen ?, det gjorde jeg så men der skete ikke en skid.

Så sagde han ”jamen jeg kan jo ikke gøre noget lige nu, så du må overleve indtil vi kommer hjem i aften”, fuck mit liv altså.

Han ringet så kort tid efter ”at nu kan du se Plex derhjemme men ikke udefra”, yes så er min dag da lidt redet, imens alt det stod på skrev jeg godmorgen til Malle, og spurgte om hun ikke ville komme i dag for jeg savnet hende helt vildt ?, og hun skulle enkel været kommet i morgen eller i over morgen og jeg tænkte hvorfor ikke i dag ?, det ville hun så gerne så jeg gik ind for at se hvornår hun kunne være her og vi aftale en tid og det var jo bare fint.
😊
Så imens vi aftale det, ja der rendt jeg rundt og kunne slet ikke finde ud af mig selv for jeg ville jo prøve og lave nogle løsninger, med det Plex men jeg kunne slet ikke tænke klart.

Jeg gik så i seng igen ved godt at det var åndsvagt for jeg kunne kun sove i 45 min, men det er os fint nok for jeg har rendt rundt siden klokken 5.45 og det er sku hårdt når jeg plejer at sove der, og os nu hvor Malle skulle komme senere.
😊

Jeg skulle så op der klokken 8.30 og gud jeg var så træt for jeg havde endelig lige faldt i søvn og nu skulle jeg op igen, ja fordi jeg skulle op den tid var fordi at jeg skulle i bad og jeg skulle jo os ud at gå, for nu når jeg jo ikke at løbe inden hun kommer så er jeg jo nødt til at gå en meget lang tur. 😊
Gud hvor var det dejligt og bare stå under det virkelig varme vand, og jeg kunne slet ikke få nok varme for jeg frøs helt vildt men det er jo klart når jeg er så træt så fryser man helt vildt.
😊
Jeg kom så ud af badet og jeg skulle til og skynde mig lidt for jeg havde 10 min til at jeg skulle være ude af døren. ?
😊

Jeg nåede det sku og gud hvor var jeg glad for det, for jeg skulle jo ud og gå en noget lang tur synes jeg selv. 😊
Da jeg lige var kommet ud af døren der ringet Kasper for der havde han jo formiddagspause, og han var helt vildt overrasket over at jeg allerede var oppe men jeg skulle jo nå Malle der klokken 10.19.
😊
Jeg kom ud og gud hvor det blæste og jeg var så taknemlig for at jeg ikke skulle løbe i det her vejr, for så var jeg da død meget hurtigt og ved bare med mig selv jeg var blevet så sur, for så kan jeg jo ikke holde til ret meget før inden jeg intet pust har tilbage.
😊
Men jeg skulle holde ekstra godt fat i barnevognen for ellers var den da fløjen afhelveds til, for det gav nogle gode ryk og mit hår det blæste ind i munden på mig og det ville ikke blive omme bagved nej nej ind foran mine øjne, gud jeg var så sur for det er jo ekstra hårdt og gå og Smilla hun så helt overrasket ud når der kom vind så det så lidt sødt ud.
😊
Vi gik ned imod byen for jeg ville gerne ned til haven og den vej op imod stationen, for den er lidt lang den rute har gået og løbet den før, så synes det kunne være meget hyggeligt og gå den i dag.
😊
Vi kom så ned til havnen der blæste det bare endnu mere, så under Smilla barnevognen der lagede der en skål hvor Smilla plejer at få vand i, den fløj så af barnevognen og ud på vejen jeg var bare glad for at der ikke kom en bil der, for Smilla elsker den skål og det ville jo os været forfærdeligt hvis der var sket noget hvis en bil den lige kom der ?, det tør jeg slet ikke at tænke på. ?

Jeg fik så den ned til Smilla under hendes dyne så den lagde stram så den ikke kunne blæse væk igen.
😊
Vi kom så ned hvor vi næsten skulle dreje af igen så vi kommer op mod byen, der tænkte jeg ? nu ville jeg tage nogle billeder for det kunne jo se fedt ud når der er vand i baggrunden, jeg skulle så stå med en fod bagved den ene hjul for ellers var barnevognen sku stukket af, for det har den været ved nogle gange før for jeg skulle skifte musik nummer vift der kom der sku en vind, så man skulle være forberedt på en hel del.
😊
Nå vi kom næsten hen hvor stationen er og der var så stadigvæk 30 min til at hun kom ?, ja der gider jeg sku ikke og bare sidde deroppe og glo der kan jeg sku ligeså godt bare gå en ekstra omvej så det nogen lunde passer med tiden.
😊

Vi kom så op på stationen og der var 10 min til hun kom og det var jo fint nok, for så kunne jeg sidde og slappe lidt af og snakke med Smilla for hun rystet som en gal og tror det er fordi hun frøs ? eller fordi der var for mange lyde ? ved det ikke helt. ?
Så jeg prøvede og få hende til ro men det hjalp ikke rigtigt så det var lidt træls, for jeg prøvede og skubbe hende ind så hun kunne være i læ men nej nej hun ville sidde derude hvor alt blæsten kom imod hende, men det må hun jo selv om.
😊
Imens jeg sad og ventet så ringet Kasper ”at nu var alt i orden igen og du kan se Plex udefra og lyset derhjemme skulle os gerne virke igen”, ja fordi han nævnte lyset er fordi ?, når nettet går ned herhjemme så duer vores lys ikke i hele lejligheden intet virker, så ja det er dejligt når det virker men når det så går ned så er det bare det rene lort kan jeg godt fortælle jer. 😀

Malle kom og gud hvor var det dejligt og se hende igen for det er alt for lang tid siden, og det skal vi altså os have lavet om på for førhen i tiden der plejet vi os ses meget tit og nu er det over en måned siden, og det er virkelig for dårligt når vi ikke bor så langt væk fra hinanden. 😊
Vi skulle så hjem af mod mig men vi skulle bare lige ned forbi marken for Smilla har ikke tisset eller noget, for jeg glemte sku hendes snor så hun kunne jo ikke komme ned at tisse og det var jeg virkelig os led ved, men ja jeg glemmer så mange tid i tiden desværre.

Vi kom så ned på marken der fik Malle og jeg øje på to mennesker og to hunde ?, det var så Camilla og Johan der var ude at lufte deres hunde og jeg råbte ”CAMILLA” og hun hørte ingenting så jeg råbte igen ”CAMILLA”, og der hørte Munni mig og der så Camilla og Johan os og der kom Munnien løbende imod os gud hvor var det smukt og se den smukke hund løbe i det høje græs, og da Smilla så Munni der smed Smilla sig og overgav sig og det er bare så dejligt at se hvor meget Smilla elsker Munni.
😊
Vi stod lidt og snakket med Camilla og Johan men Camilla skulle klippe hund der klokken 11 så de skulle videre, men det skulle vi jo os.
😊
Der kom så en anden hund og jeg satte jo bare Smilla ned, og det skulle jeg aldrig have gjort ? for Smilla gik helt amok og jeg tog hende op og skældte hende ud, for det så ud som om at Smilla var ved at æde den stakkels hund og det går jeg sku ikke med til, for det er sku mit ansvar at Smilla skal være sød imod den hund, for den hund gik bare pænt videre men Smilla hun ville ikke lade den gå uden hun løb efter den og det ville jeg bare ikke have.

Vi kom så op men vi skulle videre over i Fakta for Malle ville gerne have noget yoghurt, og det havde jeg ikke hjemme men vi kunne jo gå derover for der er jo ikke så langt igen. 😊
Vi kom næsten over til Fakta der skulle Malle så tisse så vi gik ind til Camilla, for der er jeg sikker på at hun måtte låne en toilet for mange butikker de er blevet trælse i dag, for mange af dem de siger sku ”nej” og det er bare ikke rimeligt når man skal pisse.

Nå imens hun pisset der kunne jeg så lige snakke lidt med Camilla, for det er ikke så tit mere at jeg bare går derover men jeg ville jo ikke forstyr dem når de arbejder og ved hun er så meget stresset, og så ville jeg jo ikke ødelægge det endnu mere at jeg bare står derover og kævler løst. 😀
Vi kom så over i Fakta og vi skulle lige have nogle små ting og da vi kom til kassen, ja der havde Malle så glemt toilet papir ja Malle og jeg vi glemmer altid ting når vi er sammen, for vi havde lige sagt det til hinanden 10 min inden at nu skulle vi huske det ?, og hvad glemmer vi så toilet papir. 😀
Det var så bare heldigt at vi ikke var nået hjem for så ville det bare så træls, så yes for vi kom i tanke om det.
😊

Vi kom så hjem og der skulle vi have det yoghurt og jeg var faktisk os blevet sulten, for jeg så på den rute jeg havde gået ?, jeg havde så gået 6,04 km og synes det er vildt flot og det er på 1 time jeg havde nået det, så det er jo klart at jeg var blevet sulten. 😊
Vi satte os så for vi skulle se ”Mødregruppen”, for den havde Malle aldrig set og jeg synes at den er så sød den film, så selvfølge skulle hun os have glæde af og se den.
😊
Vi grinet så meget og det gør jeg altid for nogle af de kommentar de kommer med, de er altså bare grineren. 😀
Imens vi sad og så den film, der skrev Kaspers Farmor om jeg ikke godt ville ringe ?, og jeg tænkte fuck har jeg nu gjort noget galt eller ?, så jeg ringet og der havde hun fundet et hus til os i Roslev som man kunne leje eller købe ?, ja vi havde så ikke fortalt hvordan det står til lige nu, og det ville jeg ikke komme nærmere ind på her, men jeg fortalte hende det så og det kunne hun godt forstå at vi ikke bare lige kunne flytte lige nu og her.

Nå den film blev så færdig og der ville vi til og se en anden film, men inden vi gjorde dette ville jeg vise hende de ting jeg havde købt i Polen for synes hun skulle se det rigtigt for billeder de kan godt snyde helt vildt, og hun synes bare de ting var så fede og det er bare kun godt at vi næsten har samme smag. 😊
Malle fik så lov til at bestemme hvad for en film vi skulle se ?, hun fandt så ”Jeg Er William” og den havde hun så heller aldrig set før og det kunne jeg ikke helt forstå ?, for denne film den har været ude i et godt stykke tid og ved hun holder meget øje med sådan noget, så jeg fandt denne side hvor hun plejer at købe film fra hvis Bilka ikke har den.
😊
Så den tror jeg vist at hun skal hjem og købe for hun var helt stille da vi så den, men da vi så den så ringet Pia tilbage for ville have haft snakket med hende tidligere men der havde hun desværre ikke tid, så vi snakket en del tid og det var dejligt, og heldigvis Malle var ikke blevet sur for hun så film på liv og løs og Malle ved os godt at når Pia ringer så snakker jeg rigtig meget.
😊
Imens jeg så snakket med Pia der ringet mor så men der kunne jeg ikke tage den, men vidste godt hvad hun ville sige ”det er bare at hun er kørt fra Holstebro så vi bare skulle gøre os klar”.
😊
Jeg kom så ind til Malle og sagde stille ”vi skal ned med Smilla for klokken er 15”, og der kunne hun desværre ikke se den film færdig den var ellers næsten færdig så det var lidt træls.

Mor kom så og vi skulle om forbi Kisser efter noget til det have ting så det er nemmere og grave, Malle og jeg vi ævlet løst men jeg havde allerede fået så meget kvalme at jeg ingen steder kunne være, men jeg skulle bare holde ud sådan er det jo bare. 😊
Imens vi kørte der ringet Kasper ”at nu var han næsten ved at være i Holstebro og hvor langt vi nu var”, ja vi var næsten i Holstebro og vi skulle bare sætte Malle af og om efter Søren for han skulle os med om og hente det havelåge osv.
😊

Vi kom så derom og der fik vi så af vide hvis den trailer ikke er her inden for 50 min, så måtte vi ikke låne en trailer og det var bare lort for det var ikke inde for vores tidsplan, men sådan er det jo en gang imellem vi må jo knokle som en gal. ☹  
Vi skulle så prøve og finde den trailer så dum jeg er ? jeg løber hen til nogle trailer men kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke kunne finde den trailer som der stod nummer 1 på ?, så råbte Kasper ”skat måske skulle du løbe hen til de andre trailer der står der, for dem du står ved er altså helt nye og er til salg”, ja igen følte jeg mig snot til grin og forvirret jeg kan slet ikke finde hoved eller hale i noget i tiden. 😀
Nå vi kom så om til mor og vi skyndte os bare og sætte det af, for vi skulle jo skynde os tilbage med den trailer for nu var der kun 20 min tilbage ?, ja i undre jer nok over hvorfor det tog så lang tid ?, ja for det første jeg rendte jo bare rundt om mig selv og kunne ikke finde den der skide trailer, så bagefter var der så meget trafik og folk ville hellere holde stille og gad bare ikke og kører når de skulle.

Men vi nåede det da til tiden og det var sku perfekt. 😀

Vi kom så tilbage og Kasper ville jo bare skynde sig og gøre det, for han var jo træt og han ved at de andre de laver jo ikke så meget for de aner jo ingenting om dette her.
Jeg kunne ikke gøre så meget selvom jeg stod og spurgte Kasper om det ?, men han synes jeg skulle gå ind for at lægge mig når jeg var så dårlig for det var virkelig slemt, og det er bare træls når jeg kommer så langt ud.

Jeg lagde mig så og jeg faldt sku i søvn, det var så ikke lige meningen men jeg var så smadret og ville bare have ro.
😊

Kasper han gav mig så et chok for da døren gik op der hoppet jeg nærmest op og han sagde ”hov lille skat det var ikke meningen er du så smadret og dårlig”, ja jeg havde det sku ikke for godt.
Jeg skulle så finde noget grill mad for de var færdige, og jeg var os blevet sulten men jeg ville ikke forstyrre dem når de var så godt i gang. 😀
Jeg fik så fundet det jeg skulle og det var jo bare perfekt, så mor og jeg vi kørte derhen og jeg fik så sagt de ting til dem henne i grillbaren hvad der skulle gøres ved det mad. 😀
De blev så helt forvirret men det kunne jeg som godt forstå, for der skulle laves noget ved min burger og der skulle noget andet dressing til vores pomfritter, ja det er nok lidt forvirrende for dem. 😀
Vi skulle så lige ind i Spar for vi skulle have en sodavand for der var ikke nok væske til alle os, og i indgangen kigget jeg noget på alle de smukke ting man kunne købe for eksempel vaser og smukke lys, men de var bare for dyre så det gad jeg sku ikke og købe.
😊

Vi kom så endelig hjem med alt det mad, ja jeg gjorde så en dum fejl jeg spiste for hurtigt men fordi jeg gjorde det var fordi ?, klokken var blevet mange og Kasper skulle jo snart i seng.
Ja ved godt at det ikke er nogen undskyldning men jeg tænker mere på Kasper her, og så må jeg jo bare have det dårligt resten af aftenen for jeg skal jo ikke op på arbejde i morgen, for i morgen har jeg andre planer men det hører i om i morgen. ?
😊
Vi blev så færdig med det mad og nu skulle vi bare hjem, for Kasper skulle på toilet og jeg ville bare hjem og skrive på den blog hvis jeg overhovedet kan overskue det. ?
😊

Vi kom hjem og jeg ville prøve og drikke en kop te for og prøve og stoppe det mave problemer, men det skulle jeg aldrig have gjort ? for nu fik jeg endnu mere ondt i min mave og det er fucking træls at jeg nu heller ikke kan tåle te, for en gangs skyld havde jeg jo mad i maven og jeg troede der intet ville ske men det gjorde der så.
Jeg lagde mig så ned på sofaen og ja det hele var bare træls for klokken var jo over 20 og jeg skulle jo i gang med at skrive den blog.
😊
Jeg kan sige jer ”det var så svært og komme i gang for de smerter jeg har men jeg var os bare så træt”, men ved hvis jeg ikke går i gang så er der en masse i morgen jeg skal have skrevet, og ved bare at det ville pisse mig endnu mere af i morgen, så det var bare og tage sig sammen og skrive.
😊

Efter jeg var færdig med bloggen så er det Paradise tid og derefter hedder det bare sengetid, og håbe på at man får sovet for det trænger jeg bare så meget til. 😊

Knuz <3