1/7-2019

Nu blev det sku hverdag igen synes bare tiden den går så stærk, nogen gange ville jeg bare ønske at tiden den kunne bare gå lidt i stå men det kan den desværre ikke.

Til middag der plejer Kasper jo at ringe for og sige ”nu er det sku op unge dame”, ja det var sku lidt svært i dag for jeg var så dum og ikke lagde mig hurtig til at sove, det blev til over 2 og det går jo ikke for jeg har bare så svær ved at komme op dagen efter.
Ja jeg kom da op men jeg gik bare rundt som en der aldrig kunne få øjne, og da jeg endelig fik øjne så stod Smilla bare og gloede dumt på mig og det var sku så sjovt.
😊

Jeg skulle jo gøre mig klar til løb og jeg tog jo bare barnevognen med for det er meget nemmere, for jeg gider ikke og skal ned med hende først og så afsted bagefter og ved Smilla ville så gerne med. 😊
Da vi kom ud der øsregnet det og tænkte nej nej skal jeg bare give op eller skal jeg bare løbe ?, ja jeg tog sku chancen og tænkte det holder sku nok snart op med at regne ?, nej det gjorde det så ikke men nu var jeg godt våd så hvorfor ikke bare løbe videre, nu har jeg jo en cardigan med så kan jeg sku gå i bad når jeg kommer hjem og holde mig varm der.
😊
Jeg kan sige jer ”det var så hårdt og jeg tænkte bare nogen gange kan jeg overhovedet overleve dette her”, men det kunne jeg.
😊
Jeg kunne løbe 2 km i en stræk men det var godt nok os ned af bakke, men da jeg kom ned til ænderne holdt jeg en lille pause og det skulle jeg aldrig have gjort ?, for da jeg drak alt det saftevand så begyndte jeg at få så mange smerter og kunne ikke holde til at løbe ret lang tid af gangen, og det var jeg godt træt af for så kommer alt det stædighed op i mig, at jeg bliver så skide sur på mig selv og føler at jeg intet kan klare.

Men tror os mange af jer ved at op af bakke det er meget svært og mere hårdere end det er ned af bakke ?, men ved hvis jeg bliver ved så kan jeg os holde til dette for det ville jeg fandme kunne holde til for det kan mange andre godt så kan jeg os godt.
😊
Vi kom tilbage til det sted hvor vi startet for der kunne Smilla få lov til at prutte og de ting hun nu skulle gøre, Smilla ville bare ikke lige i første omgang for hun ville bare hjem men det skal hun altså ikke, for gider ikke at så 10 min efter vi er kommet hjem så ville hun gerne ud, for den har hun lavet med mig så mange gange og den hopper jeg ikke på mere.
😊

Da vi kom hjem hold nu kæft jeg var smadret og ville bare hen og sidde, men den gik altså ikke for jeg skulle jo først strække ud og have givet Smilla godbidder som hun plejer at få når vi har været på tur. 😊
Så derefter så gik jeg ud i bad for det trængte jeg godt til, og gud hvor var det dejligt og bare have det dejlige vand løbende ned af sig og bare slappe af i hele kroppen.
😊
Efter jeg så var færdig ude i det bad, så tænkte jeg ? nu ringer jeg lidt til Malle for det er sku ved at være lang tid siden at vi har snakket sammen.
😊
Imens jeg snakket med hende var jeg blevet sulten og der var jo ærter og dem skulle jeg aldrig have taget af, for hele den pose den havde jeg meget hurtig tømt og gud så ondt i maven jeg fik, men jeg sagde det jo til mig selv men jeg kan åbenbart ikke sige fra når det kommer til ærter. 😀
Smilla var os helt vild med ærter så jeg sad og dellet med hende, og troede faktisk ikke at hun kunne lide dem men det kunne hun.
😊

Efter jeg havde sluttet af med Malle, så var jeg igen blevet sulten og jeg tænkte det er sku da lang tid siden at jeg har fået en rugbrødsmad med leverpostej så det skulle jeg altså have. 😊
Smilla sad igen og tikket nogle gange er det virkelig træls at hun er sårn en mad hund, for alt mad ville hun smage af ellers sidder hun og hyler af en, ellers sidder hun og nedstiger en og det er sku træls for nogen gange så mister jeg lysten til at spise fordi hun sidder der. 😀 Kasper han får hende tit væk men det lykkes  ikke altid for hun kommer bare igen og igen.
😊 Ja ved godt at det bare er opdragelse der skal til, men igen når det er med mad at gøre så er det mange gange svært at lave om på. 😊

Lidt tid efter der ringet Kasper og det var dejligt at han havde fået fri, for jeg mangler ham her hjemme og det er bare træls og sidde alene, ja ved godt at det er sådan livet skal være men det er bare træls når man savner ham så meget. 😊
Imens jeg snakket med ham der kørte ”Sommer” i baggrunden for den er jeg begyndt forfra med, for meget af det havde jeg ikke fuldt med i for jeg lavet en masse andet, og føler når jeg ikke kender den uden af så skal jeg helst sidde og følge med i den, når jeg kommer til at kende den så gør det ikke nær så meget at jeg ikke ser det hele af det.
😊

Kasper kom hjem og det er altid dejligt at se ham igen jeg sad jo bare stadigvæk og så ”Sommer”, for der er jo mange timer endnu inden jeg er færdig med den. 😊
Jeg måtte bare lige lægge mig lidt, for jeg fik sårn en hovedpine og ved det er fordi at jeg ikke får sukker ind så bliver jeg bare så dårlig, og jeg prøver jo og kæmpe imod men det er bare rigtig svært.

Kasper var bare så sød og lave aftensmad for han kunne godt se at jeg ikke havde det ret godt, så han lavet minions pasta som vi købte nede i Polen det var lidt sjovt for det er jo ikke rigtig noget man ser her hjemme, så dertil lavet han pølser og det var lige det jeg trængte til for jeg var så sulten men ved det er efter den løbetur, for så kommer sulten frem for nu har kroppen jo lavet en masse og nu skal den have noget ind igen. 😊
Jeg fik os næsten spist det hele det Kaspers havde lavet, og han kigget noget for det plejer jeg jo ikke at gøre normalt.
😊
Ja som sædvanlig så tikket Smilla igen, så hun sad helt ude på kanten og ville bare ønske at maden den kom flyvende men det gør den altså ikke.
😊

Efter vi var færdig med at spise så bibbet min mobil ?, at Smilla hun skulle have sin loppepille og den er altid svær og få i hende, for hun kan bare ikke lide den smag og jeg synes det er træls at jeg næsten skal presse den ned i halsen på hende, når jeg ved at andre hunde bare spiser dem som om det bare er godbidder, men det ville Smilla bare ikke. 😀
Så prøvede Kasper og give hende nogle pølser, hun tog os dem hun kunne se at der ikke var den pille i ?, så den hvor pillen var i ja der spiste hun kun noget af pølsen og så lagde hun den pille være. 😀
Så prøvede Kasper og sige ”spis den så Smilla den smager jo så godt”, Smilla hun kigget bare mærkeligt på ham så prøvede Kasper og tage en pølse og proppe den pille helt ned i så hun ikke kunne se den ?, ja så spiste hun den sørme. 😀
Smilla hun er bare klog og ved hvad hun skal spise og hvad hun bestemt ikke skal spise.
😊

Jeg fik så vasket op men det er bare svært i dag for jeg har så mange smerter og den hovedpine ville bare ikke gå væk, og jeg magter bare ingenting når jeg har det sådan men ved at den opvask skal bare tages for ellers sidder jeg bare og kigger på det, og bliver stresset af at jeg ikke har taget mig sammen som jeg plejer. 😊

Efter det så jeg videre på det ”Sommer” og hørte lidt musik, for der plejer jeg os og slappe af men mit hovedpine blev bare værre så det var en kort fornøjelse jeg kunne hører musik.
Jeg spurgte så Kasper ”om vi ikke godt kunne gå en tur for så kunne jeg få lidt luft”, han sagde ”jo det kan vi godt men det bliver en meget kort tur for jeg skal i bad først og skal på toilettet”, men det passet os meget fint for så kan jeg begynde på at skrive blog så der ikke er så meget at skrive når vi kom tilbage.
😊

Vi kom afsted og det er bare dejligt med en aften tur, men det regnet så atter igen og det er bare pisse træls, men det var så bare ikke nær så meget denne gang og igen det er jo bare en kort tur vi skal i dag. 😊
Smilla hun var bare så glad for at komme ud, lige indtil hun mærket at det regnet så ville hun gerne hjem igen men det måtte hun sku ikke få lov til at bestemme.
😊
Da vi kom op til gravhøjene der var hun glad igen for der slap vi hende løs, og der rendte hun rundt og det er bare så dejligt og se på for jeg bliver så glad på Smillas vegne.
😊
Imens vi gik der ringet mor om den havelåge at den var kommet hjem ?, om vi kunne komme i morgen og hente den og sætte den op, men det må vi se på i morgen om vi kan nå det. ?
😊

Vi kom hjem og der satte jeg mig til at skrive resten af bloggen selvom det holdt hårdt, for når jeg har så ondt så er det bare træls og skal sidde og skrive.
Så Kasper og jeg aftale at jeg skal prøve og drikke sukkerfri sodavand i morgen og se om jeg får hovedpine ? for hvis jeg ikke gør det ?, så skal vi have fundet ud af hvorfor jeg får sådan en hovedpine af det her saftevand. ?
😊
Imens jeg sad og skrev blog der satte jeg ”Huset På Christianshavn” på, for det kan jeg sidde og skrive uden jeg sidder og følger med i det, for det kan jeg ikke hvis det er ”Sommer” der kører i baggrunden for der sidder jeg jo og følger med i det og det går jo ikke. 😀

Efter jeg er færdig med det blog så tror jeg bare at jeg ville i seng og prøve og få sovet, for så slipper jeg for at sidde med den hovedpine og blive mere og mere sur over det for det bliver man sku.
Ja ved godt at der ikke står så meget men jeg har jo ikke rigtig oplevet så meget, og jeg har jo heller ikke haft det ret godt i dag så det har jo bare været hjemme og slappe af så godt jeg kunne.
😊

Knuz <3